JADŁOSPIS
Poniedziałek 06.03.23
Śniadanie: Chleb farmerski z masłem makrelowym, ogórek kiszony, herbata z cytryną. 1,4,7,9,11
II Śniadanie: Chleb baltonowski z szynką drobiową, pomidor, bawarka.1,7,9,11,12 Bakalie 5,8,11,13
Obiad II danie: Placuszki ryżowe z brzoskwiniami, woda cytrynowa. 1,3,7,9,11
Zupa: Gulaszowa zabielana. 1,9,11
Wtorek 07.03.23
Śniadanie: Zupa mleczna z granolą, bułka mleczna z serem topionym w plastrach. 1,3,7,9,11
II Śniadanie: Winogrono ciemne, sezamki, woda mineralna. 1,9,11
Obiad II danie: Indyk w sosie paprykowo-pomidorowym, ziemniaki, kalafior z marchewką gotowaną na parze, kompot truskawkowy. 1,7,9,11
Zupa: Barszcz biały. 1,7,9,11
Środa 08.03.23
Śniadanie: Chleb staropolski z pastą mięsno-warzywną (wyrób własny), kawa z mlekiem. 1,7,9,11
II Śniadanie: Pieczywo chrupkie z bananem i świeżymi truskawkami, herbata owocowa. 1,7,9,11
Obiad II danie: Medaliony opiekane w panierce, ziemniaki, surówka z kalarepki, marchewki i jabłka, kompot. 1,3,7,9,11,12
Zupa: Szczawiowa z jajkiem. 1,3,7,9,11
Czwartek 09.03.23
Śniadanie: Rogalik z twarożkiem i szczypiorem, kakao naturalne na mleku. 1,3,7,9,11
II Śniadanie: Chleb graham z polędwicą sopocką, rzodkiewka, herbata z cytryną. 1,7,9,11
Obiad II danie: Naleśniki z dżemem, sok jabłkowy tłoczony. 1,3,7,9,11
Zupa: Ziemniaczana zabielana z wkładką mięsną. 1,7,9,11
Piątek 10.03.23
Śniadanie: Sałatka ryżowa z warzywami i ananasem, chleb z masłem, herbata z cytryną. 1,7,9,11
Śniadanie: Koktajl jogurtowy z dodatkiem mango, andruty. 1,7,9,11 Bakalie 5,8,11,13
Obiad II danie: Paluszki rybne z fileta z dorsza, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej z brzoskwiniami, kompot śliwkowy. 1,3,4,7,9,11
Zupa: Krupnik zabielany. 1,7,9,11